Dashboard
TroubleMaker

Traffic Area


The Owner



Copyright http://sazaprop.blogspot.com/© January 2013

My Badge

DEAR VISITOR!
menghabiskan sisa sisa cuti saya dengan si kecil dan family..



Bawal Pilihanku..

Tuesday, 19 February 2013


Harini nak kongsi pasal tudung...tudung mane yang menjadi pilihan hati bergantung kepada citarasa pemakai..

bila tengok di kedai kedai tudung...wah meriah sungguh dengan bermacam macam warna yg menambat si pengunjung..lebih2 lagi peminat setia tudung bawal..seperti saya..hehe..

Sebenarnye pemakaian tudung bergantung kepada pemakai..dulu saya suke jugak kenakan selendang..tp ade yg bgtahu bawal lebih sesuai dengan bentuk muka...

lagipun dari dulu lagi saya suke mengenakan bawal..so keluarlah ape2 jnis fesyen bertudung, bawal adalah pilihan saya..yealah.bawal kelantan senang dibentuk...lembut...dan yg pastinye tudung bawal adalah SIMPLE. Tp, harganya manglah mahal..sanggup korbankan RM40/50 sehelai utk beli bawal asli. Sekarang byk pula bawal yg price die sgt murah dlm RM10 dan paling murah RM8 sehelai. 

Antara tudung bawal pilihan saye adalah bawal keluaran Aidijuma..tengok tudung tudung ni...saya lebih suke soft colour..nampak color tu unik lagi menarik...bawal plain/tone/n mcm2 lagilah...




Datin Norjuma..Pengasas AJ Shoppe


For sure, tudung Aidijuma ni adalah cetusan idea Datin Norjuma secara online dan tak hairanlah sekarang ni Datin dah bukak cawangan dia di Kota Bharu..haha..mesti yg ramai berkenan tudung die sebab owner yg pakainye pun cantik menawan...









Jika nk dibandingkan tudung bawal di Kelantan ni blh pilih dr segi kualiti, harga, dan warna..Kalau nak tahu, selain dari tudung bawal ni Aidijuma, banyak lagi tudung lain yg blh d beli..nk murah??? Jomla cari tudung di MUNDUK...org Kelate mesti familiar ngn tempat ni punye. Haha bukan Golok ye. Naik sampan pi sana. Hm bagi sy boleh tahan la harga agak murah sampai ade yg jatuh RM19 tudung 3layer. Rasenye sy kena pegi lg..sempat beli sehelai je..rabun mata! .. p